Weer een fantastische editie!

Eindelijk mochten we weer want man o man wat heeft dat lang moeten duren. Door de corona omstandigheden is onze voorbereiding voor deze editie zeer minimaal geweest en daar heb ik achteraf gezien best wel een beetje spijt van. Want wat had ik een aantal van jullie graag vooraf beter willen kennen. Nu is dat tijdens deze editie gelukkig meer dan goed gekomen. Het blijft bijzonder om te zien dat er verschillende groepjes deelnemers in Nederland instappen en er 1 hechte groep in Frankrijk uitstapt.

Eenmaal aangekomen op de camping voelde dat direct als thuiskomen.

Uiteraard wil ik iedereen die betrokken was bij deze editie van FFTK vanuit de grond van mijn hart bedanken voor weer een fantastische ervaring. Een paar mensen licht ik extra toe, in willekeurige volgorde.

Robin

ons potje pieehhhhp (Lucky 7) ga ik niet snel vergeten. Het was fantastisch om te zien dat je van het lachen geen woord meer kon uitbrengen en alle spelers tot tranen aan toe aan het lachen heb gemaakt en gelukkig zelf ook zichtbaar aan het genieten. Dit hadden we eerder en vooral vaker moeten doen. Ik hoop dat je met mijn cadeautje nog een hoop leuke potjes pieehhhp gaat spelen.

Robin bedankt voor deze fantastische ervaring!


Evy & Rosa

Jullie twee zijn de oorsprong van #TEAMERIK. Volgens mij wouden jullie naar het dorp en liep ik mee als begeleider en toen kwam Evy met Erik je bent gememed (of hoe je dat ook schrijft) en liet vervolgens dit filmpje zien (En ik krijg Eric) (Erik is daar natuurlijk verkeerd geschreven maar dat terzijde). Ook met enige regelmaat met jullie verschillende spelletjes gespeeld met veel plezier.

#Team Erik

Evy & Rosa bedankt voor deze fantastische ervaring!


Wouter

Quantum mechanica uitleggen ga ik niet aan beginnen, in hoeverre ik dit zelf al begrijp. Maar de grote vraag van deze editie is natuurlijk #WOUTERINDETENT wat in zichzelf zowel vraag en antwoord is.

Wouter bedankt voor deze fantastische ervaring!


Stacey

Niet zo boos kijken zei ik vaak tegen je en altijd als grapje. We hebben vaak een discussie gehad over welk spel we zouden spelen. UNO vs Lucky 7. We hebben helaas te weinig kunnen spelen maar hoop dat je met het cadeautje nog veel leuke spelletjes Lucky 7 gaat spelen.

Stacey bedankt voor deze fantastische ervaring!


Floortje

Hoe gaan we dit doen…
Zoveel mooie en hilarische momenten. Maar zodra ik deze foto binnen kreeg van Thomas wist ik het deze foto moet en zal op de website komen met enige tekst en uitleg. Eigenlijk zegt deze foto meer dan genoeg. Maar ook met jou en Maaike heb ik veel spelletjes gespeeld en daar zeker heel veel plezier aan beleefd. Ik hoop dat mijn cadeautje voor een hoop leuke potjes Lucky7 gaat zorgen.

Thanks Thomas voor het maken van deze fantastische foto!

Floortje bedankt voor deze fantastische ervaring!


Sem

Wat een gozer ben jij! Ik heb nog nooit iemand 3 hele limoenen met schil en al zien eten… Maar even serieus. Wat mij betreft een ENORME aanwinst voor het FFTK Team. Hopelijk blijf je betrokken.

Sem bedankt voor deze fantastische ervaring!


Kevin

Dit is toch wel een bijzonder geval. En weet eigenlijk niet zo goed waar te beginnen. Een oude schoolvriend waar ik vroeger veel mee omging. En toch wel een aantal bijzondere situaties mee heb meegemaakt. Man met baard om er maar 1 te noemen (diegene betrokken bij dit incident weet wat ik bedoel). Voor FFTK hadden wij iemand nodig die de videoproducties kon doen en daar schoot mij te binnen dat Kevin een eigen bedrijf heeft daarin. En op de hoogte zijn van zijn geschiedenis heb ik hem uitgenodigd om eens langs te komen op werk om over het project FFTK te praten. Zo doende een aantal keer gesproken, en heb je besloten het te doen. Heb ik oprecht heel spannend gevonden want ik wist eigenlijk 200% zeker dat jij de ideale persoon zou zijn. En dat is gebleken. Je hebt fantastisch werk geleverd! en paste direct ontzettend goed in de groep! ben ook ontzettend blij te horen dat het wat jou betreft voor herhaling vatbaar is.

Ik, Caitlyn en Kevin

Kevin bedankt voor deze fantastische ervaring!


Jeffrey

Jammer dat er pas tegen het einde van de week gelegenheid was dat je meedeed met Lucky7 en Kakkerlakken salade. De momenten met Ronnie in het zwembad, en savonds bij de vrachtwagen met Sem en Gwen waren genieten! Leuk om te horen dat je zelf ook Kakkerlakkensalade hebt gekocht.

Jeffrey bedankt voor deze fantastische ervaring!


Gwen

Hoop oprecht dat je er volgend jaar weer bij bent. Volgens mij heb je het goed gedaan bij Team Merchandise en met enige regelmaat een berichtje van je gekregen om spelletje te komen spelen. Daar was ik natuurlijk altijd voor in. Thanks.

Gwen bedankt voor deze fantastische ervaring!


Heb voor alle deelnemers van Aeres VMBO Almere een fotolijstje gemaakt.