Een topweek voor en door toppers!

Wat weer een geweldige week! Saamhorigheid, zorg voor elkaar en anderen, deze week heeft weer laten zien wat we kunnen bereiken als we de handen ineen slaan en voor een gemeenschappelijk doel gaan!

Ik wens dat we een beetje van FFTK meenemen in ons gewone leven, en het liefst alles; wat een geweldige wereld zou dat zijn!

Dank allen voor jullie inzet! Ik heb genoten!

Onvergetelijk!

Ontzettend waardevol om dit te kunnen doen met zijn allen. Bedankt voor het delen van jullie verhalen, verdriet en vreugde! Het was een onvergetelijke week. Voor iedereen die de kans krijgt om mee te gaan: doen! Je zult geen spijt krijgen.

Wauw wat een week

Dank aan mijn FFTK familie, wat zo voelt het echt. Dit jaar voor het eerst mee en wat een rit is het geweest. Iedereen die mee gaat groeit door de fantastische ervaringen. Van zelf afzien op de zondag tot het helpen bij anderen die afzien op de donderdag.
De taken en gesprekken van de donderdag zullen me heel lang bij blijven. Van het helpen bij de start en het schoonmaken van de toiletten tot het naar bovenschreeuwen van de deelnemers in de bochten. De dankbaarheid die je van de gezichten leest is enorm. Dank FFTK organisatie en op naar minimaal nog 10 jaar. Ik hoop er nog veel bij te zijn.

Fantastische week

Een intense, emotionele, indrukwekkende en fijne week met studenten, docenten en organisatie FFTK. Voor mij een eerste keer, maar zeker niet de laatste!
Dichterbij tot elkaar gekomen en dichter tot onszelf gekomen. Quote van de week: delen is helen ❤️.