Welkom bij FFTK en tot volgende week bij de Kick-Off!

Welkom bij Flevoland Fietst Tegen Kanker!
We gaan er samen een onvergetelijke ervaring van maken. Het komende jaar ga je acties doen om geld op te halen voor stichting Alpe d’HuZes. Daarnaast ga je hard trainen om een waanzinnige prestatie te leveren, de beklimming van de Alpe d’Huez.

Met deze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle informatie rondom FFTK. Zorg er daarnaast voor dat je ons volgt op social media.
 
FFTK 2023 Kick-off
Volgende week donderdag 10 november is het zo ver! Samen met alle deelnemers, vrijwilligers, begeleiders en sponsoren starten we FFTK 2023.

We kijken uit naar een gezellige avond waarbij je meer praktische informatie ontvangt en andere deelnemers leert kennen. Ook gaan we wielerkleding passen. Het is belangrijk dat je hierbij aanwezig bent. Ben je verhinderd? Stuur dan een mail naar redactie@fftk.nl en informeer de begeleider(s) van jouw school.

Een deel van het programma is actief. Zorg er voor dat je kleding aan hebt waar je vrij in kunt bewegen en schoenen meeneemt die geschikt zijn voor in een sportzaal. Je kunt eventueel sportkleding meenemen.

Vrienden en familie zijn van harte welkom om op deze avond aanwezig te zijn.

Programma:

19:00 – 19:30 Inloop 
19:30 – Start kick-off
20:00 – 21:00 Activiteit deelnemers en presentatie aan ouders/verzorgers/familie
21:00 – 21:30 Gezamenlijke afsluiting

Locatie:
Aeres VMBO Almere
Heliumweg 1, Almere