Team Bouw

Team Bouw


  • Araam Al Sabti
  • Noah Ozil
  • Tim van Eeden
  • Dominique Kluinhaar

Voordat de deelnemers aankomen in Frankrijk is het team van de bouw al druk bezig in Frankrijk. Hard aan het werk om ervoor te zorgen dat de centrale tent, de keuken en alles om de camping aan te kleden klaar staat. Wij willen er namelijk voor zorgen dat de deelnemers goed ontvangen worden op de eerste dag. De andere teams moeten namelijk zo snel mogelijk prettig hun taken kunnen uitvoeren op ons gedeelte van de camping. Gedurende de week zorgen wij voor alles wat met opbouwen, afbouwen en onderhoud te maken heeft.

Wij bestaan uit een jong team waarvan 80% oud deelnemer is! Dominique Kluinhaar en Victor Endenburg zijn sinds 2019 bij FFTK verbonden. Araam Al Sabti, Noah Ozil en Tim van Eeden zijn sinds 2017 met FFTK verbonden. De heren bovenstaand weten door hun ervaring goed wat het project inhoudt en ook wat te doen om FFTK 2022 een fantastische editie te laten worden. Na 3 jaar wachten kijken wij enorm uit naar de sfeer in Frankrijk. Er zijn voor mekaar ongeacht beste vrienden of personen die je net ontmoet hebt. Het is een week van rollercoaster aan emoties. Wij willen juist als team bouw genieten van het leven en van elke dag een feestje maken. Want juist dat vinden wij belangrijk ondanks dat er ook momenten zullen zijn waarbij we even stilstaan. De nieuwe deelnemers een ervaring mogen meegeven zoals wij dat ook hebben mogen ervaren. Want een week FFTK in Frankrijk beleef je niet alleen op dat moment, de meeste nemen die ervaring hun hele leven mee.


Als team betekent het project dus veel voor ons. Het verbindt mensen met elkaar en zorgt ervoor dat mensen steun kunnen vinden. Met als doel hier kracht uit te halen en op te staan tegen de ziekte die ons allemaal raakt.

Wij hopen jullie snel te zien!
Groetjes,
Het bouwteam