Team Merchandise

Team Merchandise


  • Caitlyn van Geemen
  • Danièla Wiedenhoff
  • Demi Kinsbergen
  • Gwen Fleuren
  • Yaëlle van der Weerd

Ik ben Caitlyn, en doe sinds 2018 mee aan het project FFTK, en ben tegenwoordig actief binnen team merchandise, maar wat is nou team merchandise en wat betekenen wij voor het project?
Team merchandise is een mooi deel van FFTK, in de week in Frankrijk zetten wij ons in met alle deelnemers om in Frankrijk nog zoveel mogelijk geld op te halen doormiddel van het verkopen van merchandise.

Ook zijn er scholen met eigen initiatieven die hun eigen merchandise maken om te verkopen in Frankrijk. Dit alles met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het project.
Daarna houd team merchandise zich ook druk bezig met de voorbereidingen in Nederland.
Bij de kickoffs op scholen, in het Agora theater maar ook bij de jaarlijks georganiseerde kerst markt is team merchandise aanwezig. Voor de deelnemers geeft het team een mooie kans om in Frankrijk bezig te zijn met het verkopen van merchandise om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar kanker, de leerlingen kunnen bezig zijn met de verkoop maar ook is er elk jaar de mogelijkheid om bijvoorbeeld armbandjes te maken die ook weer verkocht zullen worden.
Wat het mooi maakt om vrijwilliger te zijn voor het project FFTK en vooral team merchandise? je bent met de leerlingen fanatiek bezig om zoveel mogelijk geld nog op te halen in de week in Frankrijk maar ook in de evenementen rondom het project heen. Het is vooral ook een hele mooie kans om nog met het project FFTK verbonden te blijven.

1.420,48 euro opgehaald met het verkoop van merchandise. #FFTK 2019